Utdrag ur "Den lyckliga människan" 

Jag är i full färd med ett självutvecklande projekt och ska nedan bjuda på några rader. Håll till godo! 

Vi kommer alla utifrån kärlek och det är till kärleken vi måste återvända för att på riktigt göra skillnad och inse att vi alla har en del av det kollektiva medvetandets fält som omger dig och alla andra varelser och planeter i universum just i denna sekund. Men vänta nu, vadå kollektivt medvetande? Det pekar på att vi faktiskt har ett kollektivt medvetande, länkade till alla människor runt om på vår jord. Troligen även till andra solsystemet eftersom det ständigt pågår en endogen respons mellan oss, andra planeter i vårt solsystem och troligen även till andra solsystem.

Den brittiske biologen Rupert Sheldrake förklarade i boken The Field 2001 att växter och djur har ett kollektivt medvetande. De använder detta till för att veta hur de ska bete sig och överleva i olika situationer. Han kallar begreppet för “morfisk resonans” som kan förklaras att likasinnade har inflytande på varandra genom tid och rum. Zoologen Lyall Watson har påvisat just detta genom sitt vida kända experiment om “den hundrade apan”. Aporna på en ö fick lära sig att tvätta bort smuts från potatisar innan dom åt potatisen. Vad som hände var att apor av samma art på andra öar isolerade från dom andra aporna började tillämpa samma teknik, trots att dom inte blivit visade hur man skulle göra. Allt pekar på att en gruppmedvetenhet finns inom besläktade arter i en form av ett sfäriskt fält av kunskap som existerar över tid och rum.

Jag själv är utbildad Reiki Master och utövar ofta denna form av healing på mina kunder. Att Reiki fungerar när klienten är i rummet kanske inte är så svårsmält för den skeptiska men när Reiki fungerar lika bra över tid och rum på distans blir det plötsligt svårare att insupa de fakto att upplevelsen är densamma. Jag har utfört Reiki på distans när jag själv suttit i mitt mottagningsrum i Sverige och klienten i en solstol i Spanien, varje gång har jag i samtalet som följer efteråt fått positiv respons på att det kändes ingen skillnad på distans än om när jag ger klienten Reiki på plats i min klinik. Genom att tänka och intala oss att det faktiskt finns ett gemensamt energifält där vi utbyter information med varandra och kan läka känslomässiga blockeringar framstår det som att det vi idag tror är övernaturligt istället är helt naturligt. Många med mig har fått denna insikten och lever efter devisen att vi är mer än bara kött och blod och att det vi ser rent fysiskt bara är en del av sanningen om vem vi faktiskt är. Om vi nu kan kommunicera kroppar emellan på energinivå likt Reiki eller andra healingformer, behöver vi då ens en kropp att vara i? Mycket pekar på att döden endast är en förkroppsligad död. Rent fysiskt med kött och blod dör vi. Men det vi kan benämna som själ, lever vidare eftersom själen består av energi och innehåller information om vem vi är. Själen har minnena som gör att vi kan resa tillbaka i tiden och minnas genom att blott stänga ögonen och låta minnena om sommaren komma åter. Jag själv med mitt andliga medvetande tror såklart inte att den förkroppsligade döden är slutstation på vår resa.

Det är ett hårt slag för den traditionella fysiken att något som healing, andekontakt och kollektiva medvetanden fungerar även i praktiken och det går inte längre att neka att något sådant här händer eftersom det bekräftas om och om igen världen över. Newtons naturlagar i alla ära som var en enastående bedrift på den tiden men de håller inte riktigt måttet idag 400 år senare utan behöver uppdateras och kompletteras med kvantfysiska lagar. När vi väl programmerad om vår hjärna och kommit till sans med att vi är alla här i våra fysiska kroppar men sammanflätade på ett mentalt energimässigt plan vad händer då? Vilka enastående bedrifter kunde människan skapa om vi alla slöt samman istället för att mörda varandra och utöva makt över något så banalt som mark, olja och guld. Den riktiga gåvan ligger i att gemensamt expandera i universum. Att frodas som art gemensamt med alla andra arter som just nu lever sida vid sida om oss.

Kärlek övervinner alltid hat. Prova någon gång om du ställs inför en situation där någon skriker eller skäller på dig att svara med ett leende eller klapp på axeln. Säg att du tycker synd om personen att den har sådant raseri i kroppen men att du förlåter honom eller henne. Hat kan aldrig segra och förutom att lämna den skrikande personen framför dig med ett förvånat ansiktsuttryck har du även stärkt inte bara din egen energi utan även personen framför dig när dess haka väl åkt tillbaka upp. Kärlek föder kärlek, hat föder hat. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Tobias » Våga vägra vaccin:  ”Mässlingen "Senast någon person dog i Sverige var 2013 enligt folkhälsomyndighet..”

  • majvy sandin » Våga vägra vaccin:  ”men dom som har kol- hur ska dom skydda sig-eftersom dom blir väldigt sjuka i en..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-