Coachning

Allt jag någonsin behövde var att komma ur mitt eget tankesätt och inse att i livet finns det flera val. Att många dörrar öppnas för oss hela tiden, även om vi ibland inte kan se dem för dimman av vårt eget tänkande. Alltför många av oss lever i en fantasi där det bara finns två eller tre val i önskeavdelningen samtidigt som ingen ande flaska finns till hands för att bevilja dem mer än ibland. Jag kände såhär tidigare, men jag kommer inte att leva i den fantasin längre.

Individuell coachning via mig, Niclas Dovander, handlar om hur du kan utveckla och påverka dina personliga val i livet, yrkeslivet och vardagslivet. Vi tillsammans börjar precis där du står idag och kommer således inte fokusera på HUR du kommit dit utan på VAR du egentligen vill vara. Det kan vara frågor om bättre hälsa, mer tid till det som du tycker är roligt, stresshantering eller stärkt självkänsla. Inga frågor är för små. Jag jobbar med en förutsägelse om att du redan kan och vet svaren på dina frågor. Du har bara inte lärt dig det än eller glömt bort svaren längs vägen.

I mitt sätt att coacha ber jag dig att svara på dina egna frågor; som om du redan visste. Hemläxor, intuitiva övningar och en förståelse för hur vi gör val, tar beslut och kommer vidare när vi kört fast är saker som kan komma tas upp. Ingen session är den andra lik, inga klienter är den andra lik så därför kommer sessionerna anpassas 100 % till just dig och dina behov. Jag jobbar bland annat utifrån NLP - neuro lingvistisk programmering - där vi lär oss ta kontroll över känslor, tankar och beteenden.

Ibland behöver vi alla en extra spark i baken för att komma framåt. Ibland behöver vi bara prata av oss och ha någon som lyssnar. Ibland skratt, ibland gråt. Jag ser mig inte som en klassisk terapeut utan mer som en som brinner för att nå förändring lika mycket som du. Coachning har hjälpt mig att vara den person jag är idag men framförallt att vara på den plats jag vill vara på. Nu vill jag hjälpa dig.

Coachning bokar du i serier om 3 sessioner på 60 minuter vardera till ett pris av 2900:- inkl moms. På så sätt kan vi tillsammans bygga upp förutsättningar över tid och du hinner öva dina nya färdigheter i din vardag och hemmiljö till nästa session. Jag rekommenderar att det går 2 veckor mellan varje träff och självklart kan du höra av dig där mellan om något skulle dyka upp. Med detta upplägg har vi tillsammans 6 veckor där du under denna period har tid på att dig att i lugn och ro uppfylla de mål och ändringar som just du vill ha och nå. Sessionerna kan äga rum både fysiskt eller via skype, det beror helt på dig och vad du föredrar.

Du bokar dig genom att leta upp coaching i listan här till höger. Första gången du bokar kommer du betala för alla tre gånger. Vill du delbetala med Klarna kan du kontakta mig så skickar jag länk.