KLASSISK SVENSK MASSAGE

Trötta muskler, ömma leder och ständigt ont både här och där?  Sitter du stilla framför datorn långa dagar? Då förstår jag att du är stel i nacken, skuldrorna och ut i axlarna. Så ska Du inte behöva ha det. Föreställ dig känslan av rörelsefrihet utan smärta. Plötsligt går du ur sängen utan att stånka och pusta och når den där saken på översta hyllan i köket utan att det bränner till i nacken. Kanske leker du med barn eller barnbarnen och känner att glädjen i livet återkommer när smärtan avtar. Det är så livet ska vara. Livet ska levas, fullt ut.


Den klassiska svenska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar vilket minskar spänningar och värk i muskler och leder. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormonet oxytocin. Vi använder i första hand mandelolja som bas men masserar in eteriska oljor utifrån vad Vi anser Din kropp behöver just idag.  Är du nötallergiker använder vi en neutral olja.

REGNDROPPSMASSAGE

Föreställ dig en höst utan envisa virus och baciller. Stärk ditt immunförsvar och slipp snyta näsan stup i kvarten! Skolios och nackproblem ledde till att regndropsmassagen såg dagens ljus men visade sig också snabbt vara mycket effektivt mot dagisbaciller och andra virus då de eteriska oljorna hjälper till att stärka ditt immunförsvar. Välkommen att boka en mycket väldoftande behandling!


Regndroppsmassage eller regndroppsteknik som den även kallas är en form av medicinsk Aromaterapi. Massagen är bra mot rygg- & nackbesvär, förkylning/influensa och verkar allmänt stärkande för immunförsvaret. Massagen är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen av eteriska oljor. Den grundar sig på ett komplett system av reflexpunkter som stimulerar alla inre kroppssystem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. Massagen/tekniken utförs på fotsulorna, baksidan av underbenet samt från svanken upp till nacken. I denna massage använder vi endast 100% rena och ekologiska eteriska oljor från Young Living som håller absolut högsta kvalité.